24 Kasım 2012 Cumartesi

Sanatçılarımıza Destek Verin

Bu blog, yerli rock müziğin, veya kaliteli olan yerli müziğin paylaşıldığı, sanatçıları hakkında bilgi verildiği bir sayfadır. Sanatçınıza destek olmak, her daim onların müzik hayatlarına devam etmesini sağlamak için sanatçılarımızın albümlerini alın. Artık her şeyin internet üzerinde döndüğü yeni dünya sisteminde, kaliteli müzik de bu düzenin içinde diğerleriyle aynı konuma düşmektedir. Birbiriyle aynı konumda olan, tarzların birbirine karıştığı ve eridiği bir sistem istemiyorsanız, sanatçılarımıza destek olun, onların albümlerini alın.


Kaliteli müzik, herkesin hakkıdır. Bu nedenle Youtube kanalımızdan müziklerin bir kısmını paylaşmaktayız. Ancak bu paylaşılanların çoğu daha önceden zaten youtube’a yüklenen parçalardır. Yerli Rock olarak bizim paylaşımlarımız, derli toplu olması açısından yüklenmektedir. Artık internetin hayatın bir parçası olduğu dönemde, bu parçalara her zaman ulaşabilmek ve dinlenmesini sağlamak amaçlanmıştır. Ana düşünce, blog sahipleri tarafından herhangi bir reklamı yapılmadan, keşif yoluyla insanların burayı keşfederek yeni bilgiler edinmesini sağlamaktır. Bu sayede hem takipçisine hem de sanatçısına katkıda bulunmaktır. Edinilen bilgiler ışığında sanatçılarımızın albümlerini almaya yönlendirmektir. Sanatçılarımızın albümlerini alın. Alın ki, onlar da kaliteli müzik yapmaya devam edebilsinler, sistemin içinde eriyip gitmesinler.

Altyapı çalışmaları nedeniyle paylaşımlara bir süre ara verilmiştir. Blog sayfamız için müzik içeriklerini tamamlama çalışmaları sürerken, bir yandan da yeni içerikler için yayınlar hazırlanmaktadır. En fazla üç hafta sonra aktif yayına yeniden başlayacağız. Facebook ve blog sayfamızı takipte kalın, eski yayınlarımıza ait eklenen yeni içerikler, Facebook sayfamızdan paylaşılacaktır. Kaliteli müzikle kalın.